Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Så där ja!

strenghielm_christmashometour.3 strenghielm_christmashometour.2 strenghielm_christmashometour.1Då har jag firat jul i en vecka och avslutade det hela med en riktig praktmigrän, hu, det var längesen den bröt ut och det var inget kärt återseende kan jag säga. Jag och Lina har gjort stort julreportage för tidningen Lantliv hemma hos mig, ett reportage där alla rum skulle pyntas och fyllas med köpbar rekvisita. Fast med strålande sol och trädgården alldeles prunkande och grön. Haja jobbet? Tack och lov för oumbärlig hjälp av min assistent och kompis, Anna. Men inte nog med det, när vi ändå hade gran och annat så passade vi på att klämma in ett juligt reportage hemifrån mina svärföräldrar. Beställningen var en riktig Madicken-jul, traditionellt pyntat med hundar och ungar och tjo vad härligt, fast med deadline nu, mitt i sensommaren liksom. Minst sagt en utmaning. Lite mör nu kan man säga, men tror det blev bra! Nu måste det dock laddas batterier för nästa vecka är himla viktig för mig, jobbmässigt, och jag måste vara skärpt som tusan. Hoppas jag kan ta lite behind the scenes så ska ni få se. Fin söndag på er!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Lottie says:

    Var hittar man mattan som ligger under soffgruppen? Perfekt mild i tonen men ändå mönstrad. Superglad för svar!