Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Vi fick ha kvar vår käre Valle

strenghielm_love.2 strenghielm_love.3 strenghielm_love.1Ni som hängt med mig här under sommaren vet att Valle varit sjuk. Alltså jättejättesjuk, tre gånger gjorde jag mig redo att låta honom somna in. Många herrans tårar har fallit ner för mina kinder och barnens sommarlov var inte kul nånstans. Lite stolt är jag över hur vi kämpade och lade omslag efter konstens alla regler, tryckte ner ett gäng mediciner ner i hans hals varje dag, tvättade, matade och skötte om honom dygnet runt och dessa eviga turer till veterinären för att få beskedet att han fått infektion, sedan fått fel penicillin, sedan visade det sig att bakterien är resistent.. Ja, ni hajar. Men, vet ni, han klarade det! Och är hur pigg och glad som helst för att vara en 10-årig farbror. Och det värmer så i hjärtat att se honom och Juno tillsammans igen, han är hennes allra bästa vän och hon kryper in och lägger sig hos honom varje morgon. Nu planerar vi att ta igen det däringa sommarlovet med en höstlovsresa istället. Har ni några tips på något charmigt ställe vi kan åka till som är någorlunda varmt i slutet på oktober?

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Ulrika says:

  Marrakech!! Du skulle älska det! kram

 2. Marita says:

  Åh vad jag blev glad för er skull har undrat hur det blev.

 3. Marie says:

  Fina Valle ❤️
  Hade ni valt att låta honom somna in hade ert sommarlov blivit ännu mer sorgfyllt och sommarn hade blivit ett minne från detta.
  Sommaren 2017 uteblev för dom flesta så den behöver inte kompenseras. Njut av en vacker höst med mycket familjemys & en 4 bent som mår fint. ❤️