Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Hej från helgen!

strenghielm_bakacake.2 strenghielm_bakacake.3 strenghielm_bakacake.4 strenghielm_bakacake.1Whooa, som ni kanske märkt så har det varit väldigt tyst härifrån, både från mitt lilla bo men även hos alla mina lovely-kollegor? Vi har haft det lite svajigt ett tag nu men i helgen så gick det inte att göra inlägg, punkt slut. Lite panik men nu är jag så lättad att vi är tillbaka! Hur som helst, jag hade mina vänner och bloggkollegor Minna och Anna med familjer på besök i helgen. Lite kaos, så klart, då jag satt fast med jobb innan de kom och lillhuset hade pågående plåtning så vi kunde varken äta middag där eller ha det som gästhus.. men vi hade det himla trevligt ändå! Så fint att hänga hela familjerna tillsammans. Hann ju inte ta några bilder men fick lite bilder igår när jag och barnen bakade. Juno har kalas om ett par veckor, ett enhörningskalas (vad det nu är), så vi bakade enhörningskakor. Annars hade vi en riktigt skön söndag, en sån där då man bara knallar omkring i mysbrallor hela dagen. Jag började elda i kakelugnen direkt när jag gick upp och brasan höll vi sedan igång resten av dagen. Hoppas ni haft en fin helg?

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..