Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Elle decoration uk med Johanna (Vintage by Fé)

Jag brukar inte köpa så jättemycket inredningstidningar vilket kanske är lite konstigt med tanke på mitt yrke. Innan jag började jobba som stylist var jag däremot inredningstidningsjunkie, både utländska och svenska tidningar konsumerades och gjordes moodboards och inspirationsmappar av. Nu kollar jag mest bildvinklar och stör mig på stylingen så det blir inte så inspirerande. Sen bor jag ju på en ö med typ en mack och en ica-butik så utbudet är ju inte så där dignande direkt. Men när jag är på flygplatser älskar jag att glo på utbudet och köpa något fint med mig på planet att kika i, lite lyxigt så där. Helst utländsk tidning. Nu när vi åkte till Köpenhamn härom dagen råkade jag se att November-numret av Elle Decoration uk kommit ut och där har ju jag och Lina med ett reportage, tjoho, så det passade ju himla fint att köpa den tidningen då. Och så fick jag med mig den alldeles för tunga RUM (International edition No 3) som jag inte hunnit kika i ännu så den ska jag krypa ner i dagbädden med i eftermiddag. Hur som helst, reportaget i Elle uk är hemifrån Johanna som driver fina klädmärket Vintage by Fé (med mera) som är ett av mina favoritklädmärken. Lägenheten är en etagelägenhet typ loft och med ett vardagsrum som är helt fantastiskt och kolla på sista bilden, det var faktiskt här jag fick idén till min dagbädd jag har hemma i sovrummet. Fin söndag på er, imorrn är det tillbaka till verkligheten igen!

SparaSpara

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. annamalmberg annamalmberg says:

    Så himla fint Mari och grattis till ELLE uk!
    kram!

  2. Fina bilder! Bra jobbat!