Tant Johanna header
RSS Arkiv Kategorier

Juli månads bukett

julibukett1julibukett2juli bukett

Sommar i en karaff! Här ser ni vilka sorter vi använt till månadens bukett.

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Semestervykort

sommar7sommar10sommar13sommar12sommar9 sommar14sommar4sommar2 Vilken otrolig sommar vi har. Igen! Efter förra sommaren var jag helt övertygad om att vädret inte skulle kunna leverera ytterligare en sommar men åh så fel jag hade. Semestern har spenderats på “vår” lilla ö i Bohuslän, där vi gifte oss förra sommaren och där vi drömmer om att ha ett alldeles eget hus någon dag. Veckorna har fyllts av allt som hör sommaren till och jag sparar alla minnen nära hjärtat. Tack fina semester och alla som var med och gjorde den!

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Sommarmorgon

sommarmorgon1

Frukost på trappen i vanlig ordning.

sommarmorgon2

Drömfångaren är uppe.

sommarmorgon3

Nu väntar hängmattan en stund innan vi sätter fart med att sjösätta båten.

Hoppas att ni har fina sommardagar!

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Hus till hus

hustillhus8hustillhus1hustillhus3hustillhushustillhus5hustillhus2hustillhus6hustillhus7hustillhus9

Vi har så smått påbörjat renoveringen hemma, skulle egentligen väntat till i höst med det kliade lite för mycket i fingrarna på oss. Så förra veckan begav vi oss ut på jakt efter ett gammalt fönster och spegeldörrar. Jag har tidigare tipsat om Fönsterantiken i Vänga som jag varmt kan rekommendera och nu åker även Hus till Hus i Alingsås upp på listan över ställen att besöka om man, precis som vi, hellre renoverar med gamla grejer än nya. Stort plus att Nolbygårds Ekobageri & Kafé ligger precis bredvid så att man kan fylla på med energi i vacker miljö.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Lokal sökes

studio

Nu behöver jag er hjälp! Jag letar nämligen efter en lokal där jag och ett gäng andra kreatörer kan sitta och jobba. Den får gärna ligga centralt i Göteborg, har den en liten butiksyta vore det underbart men viktigast är att det finns bra med dagsljus och så får den inte vara sådär helt perfekt. Det får alltså gärna vara lite ruff men med mycket charm. Har du eller kanske en kompis eller bekant precis en sådan här lokal som ni vill hyra ut får ni väldigt gärna maila mig på johanna@tantjohanna.se. Alla tips är välkomna!

Kollage med bilder från min pinterest board workspace. Källa: 1, 2, 3

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Page 1 of 20012345...102030...Last »