Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Tuva Minna Linn, på min blogg skriver jag främst betraktelser utifrån inre upplevelser men också hur jag tolkar verkligheten. Resultatet blir ofta själfullt, rått och emellanåt kanske en aning gåtfullt. Här ryms också en blandning av sådant jag finner inspirerande med en förkärlek för moderskap, musik och estetik som är bohemisk, vild och genuin. Jag är även hjärtat bakom vintagebutiken Odd Lovin’.
Tillsammans med min man har jag lämnat flera städer bakom för att till slut hamna på landsbygden i en missionskyrka byggd och till stor del bevarad i originalskick från 20-talet.

Du som önskar är välkommen att kontakta mig på, tuvaminnalinn@oddlovin.com

Ett nytt hem

_TML2150

_TML2126

_TML2093

_TML2131

_TML2139

_TML2146

_TML2148

 

Det nya hemmet har omfamnat oss och våra nära i ett par dagar nu, som i en fransk film har musiken och ljuset flödat genom rummen samtidigt som vi sprungit in och ut och krockat med varandra.
Ett alltigenom positivt kaos.
Vin, god mat, skratt och långa samtal.
Och nu äntligen så finns allt det som är vårt här. I en ändlös röra såklart.
Är så otroligt tacksam över vänner och familj som ställer upp.
Alltid alltid.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Malin says:

  Finfinfint! Och Indie är verkligen gulligaste ungen i världen.

 2. Miri says:

  Åh så fint ! Og tænk at det bare kan være så smukt at flytte. Jeg synes altid det er et helvede at flytte !
  🙂

 3. Jessika says:

  Vilka underbara tapeter! Hoppas ni lever lyckligt i ert nya hem!

 4. Lenita says:

  Åh, hoppas du vill visa oss mer av ert nya hem! Verkar himla vackert.

  Jag var i Budapest förra veckan. Och tänkte att du nog skulle tycka om staden med alla slitna, men utsmyckade byggnader. Jag älskade den, kändes liksom perfekt rå, skör, vilsen och hel och galet vacker.

 5. Emeli says:

  Det ser fantastiskt fint ut! Grattis!