Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Finast i veckan; en pärla från Österlen, en bar i Milano och presentinslagningar

Samlingsinlägget finast i veckan från vecka 21 kommer här! Lastat med en pärla från Österlen, en bar i Milano och presentinslagningar.

f4

mellby klockaregård

f5

f2

Kristin och Johanna från Lovely Life har varit på Österlen och hälsat på Mellby Klockaregård – som i mina ögon ser ut som himlen på jorden. Ni bara måste in och kika på bilderna (tagna av Kristin)! Sjukt fint helt enkelt.

f8

f6

ikea

Frida som har instagramkontot Fridas Fina har gjort ett jobb för IKEA på tema Studentpresenter. Härliga bilder på kreativa presentinslagningar och färgglada kort att ge bort.

wes

wes anderson barwes01

wes3

Husligheter tipsade om att filmregissören Wes Anderson inrett en bar (!) åt modehuset Prada. Så himla rolig grej! Och visst känns det precis som något som skulle kunna vara hämtat ur en Wes Anderson-film? Bar Luce ligger i Milano och känns ju helt klart som något som kan vara värt att besöka om man är i stan.

brooklyn flowers

brooklyn flowers

brooklyn flowers

På min önskelista just nu står boken Brooklyn Flowers av Ingrid Carozzi som bland annat Mokkasin skrivit om i veckan. tack för tipset Sofia – den verkar alldeles ljuvlig! Just nu kan man dessutom vinna den – och många fler finfina böcker – inne hos just Mokkasin. Missa inte!

bukett av papper

Och på tema blommor måste jag ju bara tips om inlägget som min bloggranne DIY or DIE skrev i veckan. Det handlade om hur man gör en blomsterbukett i papper. Kanske inte så enkelt som det ser ut men helt klart en uppskattad present.

s1

s2

Sofia Byström har bakat franska bakverk efter ett recept ur Mia Öhrns fina bok med samma namn. Det blev något så tjusigt som Tusenbladsbakelser  och hade jag varit Sofia hade jag varit väldigt nöjd med resultatet. Vackert!

fr1

fr2

fr3

fr4

Josefin Hååg (bloggen 20 kvadrat) fortsätter att göra fina jobb för Fantastic Frank. Denna vecka på Bondegatan i Stockholm.

syren

Sist men inte minst var detta ett inlägg ett av mina favoriter. Bilder från Malin Perssons hem i Skåne där syrernerna blommar. Älskar syrener! Mer vår än så blir det inte.

Och det var den bloggrundan det. Hoppas ni gillade det!

Klicka på bilder och länkar för källor.

translation

My bloground from last week. Click the translation button for reading it in your language.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Ulrika / little.u says:

    Oj så mycket fint!