Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Månadens lista; augusti

Hej augusti! Jag fortsätter på traditionen som bästa Johanna Bradford startade med månadens lista. Hoppas ni gillar!

Resmål

New-York-6-Foto-Emily-Dahl-24

New-York-6-Foto-Emily-Dahl-10

Coney-Island-Foto-Emily-Dahl-10

Alltid New York! Min kille åker på konferens i USA nästa vecka och ska passa på att ta en tur till New York då. Gissa om jag är avis. Tyvärr passade det inte så bra för mig och Chaplin att hänga på denna gång men snart, snart måste jag få åka dit igen. Älskar den staden så mycket!

Alla bilder har Emily Dahl tagit.

Hår

alexa chung

Jag har inte klippt mig sedan i julas (!) på grund av min frisör överraskade mig lite och klippte en ganska kort page då. Jag trivdes superbra i det och har väl aldrig fått så mycket komplimanger för mitt hår – men denna gång tänker jag dock att hon inte får ta lika mycket haha. Men någon form av halvlång page känns som en bra grej, som på bilden här. Ska försöka boka en tid redan nästa vecka faktiskt!

Mat

gazpacho

En riktigt god gazpacho slår det mesta under varma dagar tycker jag. Gärna ihop med ett gott bröd och kanske lite smulad fetaost i soppan. Är sugen på att prova vattenmelongazpacho. Tycker det låter så gott! Någon av er som testat?

Foto via The little plantation

Outfit

dress blue

Jag ska på bröllop om två veckor och har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Kanske denna från ASOS kunde vara fin? Tror minsann att den här duvblå nyansen är min nya favoritfärg dessutom!

Kulör

kok_matplats_foto_Jonas_Berg_for_Stadshem

kok_stege_foto_Jonas_Berg_for_Stadshem

Blått i olika färger känns det som att jag har fått lite dille för just nu. Kanske för att det är så i ropet och jag ser det överallt? Haha så svårt att veta det där. Hur som, duvblått funkar precis lika bra i inredning så jag väljer det.

Foto: Jonas Berg  för Stadshem

Album

lesser-matters-radio dept

Just nu har jag totalt snöat in på The Radio Dept. igen eftersom de släpper ny skiva i höst. Har lyssnat på dem så sjukt mycket under åren och fick verkligen en revival nu. Så jag säger alla deras album. kanske allra mest Lesser Matters.

Lampa

kristallkrona

Den här tjusiga kristallkronan hänger just nu i vårt vardagsrum i väntan på att få flyttas till Vintagefabriken lagom till vår nyöppning. Hittade den via Auctionet – en sajt som samlar olika auktionsfirmor. Rekommenderas varmt för den som är ute efter fina, gamla inredningsprylar och möbler.

Blomma

dahlia

Finns det något vackrare just nu är dahlior? Tror inte det faktiskt!

Skor

converse grey

Hade ett par grå, låga Converse som jag älskade men som jag nu slitit ut. Måste införskaffa mig ett par nya! Tycker det är så otroligt sköna skor.

Bok

Christie_Badortsmysteriet_3D1

David hittade flera klassiker av Agatha Christiebokrean och kom hem med en hel hög. Älskar Agatha Christie! Bästa semesterläsningen dessutom. Ser fram emot att plöja igenom dem. Dessutom är de här nyutgåvorna också en fröjd för ögat tycker jag.

Hoppas ni också vill haka på Månadens lista nu! Skriv i så fall en kommentar här så jag kan få läsa den och inspireras vettja.

Translation

This month’s list with things that inspires me. Like New York, watermelon gazpacho, Agatha Christie, pigeon blue and chandeliers. 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Vad fint med dahlior! Och jag gillar också den där duvblå färgen. Hoppas att du hittar klänningen du vill ha. Trevlig helg!

  2. […] här såg månadens lista ut förra augusti. Så roligt att läsa och se vad som hänt sedan dess (i all fall för mig […]