Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Enkla och snabba frukostfrallor

God morgon söndag! Idag började jag dagen med att göra mitt favoritrecept på frukostfrallor. Goda, enkla och supersnabba frallor – som inte ens behöver jäsa.

frukostfrallor

Enkla frukostfrallor med honung

Ca 8 st

Du behöver:
5 dl vetemjöl
eller 3 dl vetemjöl och 2 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
1 krm salt
2 msk kravmärkt honung
2,5 dl vatten
2 msk frukostmüsli

snabba frallor recept

Gör så här:

Börja med att blanda de torra ingredienserna i en bunke. Sätt på ugnen på 200 grader. Sirla ner vatten och honung. Blanda samman tills smeten håller ihop och rulla små bullar och lägg på bakplåtspapper på plåt. Pensla med lite vatten och strö müslin på. Grädda i ugnen i ca 10-15 minuter! Klart!

frallor-recept

Så gott att äta med t ex cream cheese och ost och kanske någon god marmelad om man vill festa till det.

enkla-frallor

Receptet kommer från Elsa Billgren från början. Tusen tack för det Elsa! Dessa frukostfrallorna har räddat många morgnar här hemma vill jag lova.

Fotografier via What should I eat for breakfast.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Ea says:

    Hej! Undrar om du möjligtvis har något tips – vi har en likadan Morristapet som ni i vår inre hall som också fungerar som matplats och nu har vi renoverat köket med lindblomsgröna luckor och vit halvkaklad vägg. Är sugen på att tapetsera i köket men har svårt att veta vad som skulle matcha i färg och med Morristapeten! Tack på förhand!