Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Om det viktiga i att trycka på ett hjärta

Har ni läst inlägget hos Trendenser som heter Dags att börja betala bloggarna med tummen? Det har jag och jag kan säga att det fastnade i mig. Som bloggare och kreatör och inspiratör. (Eller vad jag nu är. Inte alltid så tydligt det där haha).

kungsholmen (25 av 58)

Hur som så menar Frida att det enda vi bloggare “tjänar” på att blogga är ju att vi får engagemang och feedback från er läsare på det vi gör. Väldigt sällan pengar. Om vi inte då och då kan få till ett samarbete med ett företag som säljer knäckebröd, inredning eller ljudböcker. Annars finns det inga pengar i sikte.

volang buket

Därför uppskattas det SÅ väldigt mycket om ni som läser trycker på den lilla gilla-knappen här på bloggen och/eller på Instagram när ni ser något ni gillar från mig eller mina kollegor. För precis som Frida skriver;

Ni betalar ingenting för det ni får, men vi mäts i hur ni beter er. Eller inte beter er. Och i många fall är det David mot Goliat. Små independentskribenter som kämpar sida vid sida med stora multinationella medieförlag som har monetära muskler och integrerade plattformar, som kan korslänka och dopa antalet sidvisningar och använda smarta tekniska tricks för att få till snygga siffror mot annonsörerna. 

Vi som inte har allt det, vi har bara er läsare. Och era tummar.

Tänk gärna på det nästa gång du scrollar förbi en gilla-knapp.

volang linda

Tack på förhand för att ni förstår och gör mig så här glad!

Foto nummer 1 och 2 av Rebecka Rynelfelt

Foto nummer 2 av Katrin Bååth

Translation

Do you like what you’re seeing and reading here on my blog? Then please press the little heart button under the posts. It means the world to me! Thanks a lot. 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 5 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Ida says:

  Det er så sant så sant! Og nå skal jeg bli mye flinkere til å kommentere innlegg 😉

 2. Hei Linda! Jeg øser hjerter rundt meg, det er så viktig! Sikkert også fordi jeg har blogg selv og får veldig lite feedback, men vet hvor viktig det er for meg når det kommer kommentarer – da særlig på bloggen. Å kommentere på en blogg virker mye “vanskeligere” for folk enn å like eller kommentere på Instagram. Det fenomenet har jeg aldri forstått, gjør du?!? Skulle så gjerne visst litt mer hvordan leserne tenker…. hmm… Også merker jeg veldig stor forskjell på feedback jeg som leser av andres blogger/ Instagram får. For eksempel så er svært mange briter superflinke på å svare på kommentarer, og selv svarer jeg på minst 90% av kommentarer jeg får fordi jeg synes det er viktig å ta litt vare på de som faktisk er så greie å kommentere. Men når jeg ser på svenske bloggere spesielt (ha ha, sorry, men jeg tør å si det siden jeg har møtt deg irl 😉 ) så er det minimalt med svar, da både på diverse blogger og Instagram. Da blir man kanskje litt lei av å kommentere om man sjelden eller aldri får inntrykk av at det er en levende person i andre enden, om du skjønner? Bare så det er nevnt så gjelder ikke dette deg. Og ikke er jeg sur eller bitter heller, jeg forundres bare over at de kulturelle forskjellene fra land til land/ sted til sted virker å være enorm! Men uansett så kommer jeg til å fortsette å både gi hjerter og kommentarer til evig tid 😉

 3. Kajsa says:

  Men, såklart! Jag är tyvärr skitdålig på att kommentera bloggarna jag läser och ändå finns det ju de sidor jag dagligen “förväntar” mig ska uppdatera. Väldigt knasigt! På instagram är det ju lätt att gilla saker och det gör jag men här är det verkligen sämre aktion från mig. Värt att tänka på. Tycker att det är en ynnest att få följa med i små delar av ditt liv för du delar med dig av så fina saker! Ner York-inläggen älskade jag ju till exempel men inte en endaste kommentar gav jag. Ska bli skärpning på mig nu! 🙂

 4. Terese says:

  Hej! Gillar dig så pass mycket att jag tipsat om dig nyligen. Kolla in hos mig! ❤️

  • volang volang says:

   Men tusen tack! Så himla glad jag blir. Tack för att du läser min blogg. <3

   Hoppas du har en fin sommar!