Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Fredagsbukett som höstkrans

Trevlig fredag till er alla! Hoppas ni har några fina planer för helgen. Själv vankas det kalas på söndag då Chaplin fyller 4 (!) år.

Min fredagsbukett idag är en underbart fin höstkrans som NikaSkillad floral design bundit. Perfekt att hänga på dörren – eller som i mitt fall – utanför butiken.

Kransar

Vill du vara med och dela med dig av DIN fredagsbukett? Gör så här:

Lägg upp bilden på din instagram, tagga @volanglinda @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Den bild vi gillar lite extra vinner ett litet pris i slutet av månaden!

Foto av Pernilla Ahlsén.

Psst. Tycker du om detta inlägget? Klicka gärna på hjärtat under inlägget så blir jag SÅ glad. Då vet jag också vad du vill se mer/mindre av här på bloggen. Tusen tack på förhand!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. […] tistlar som också följde med buketten fick istället hamna i en krans och hos Volang och Skillad finns just två fina kranser […]

 2. Emma T says:

  Så fina höstfärger!

  Jag är så glad åt ert #minfredagsbukett -initiativ. Man känner sig välkommen helt utan pekpinnar och tvång. Himla fint <3
  Lycka till med kalasandet 🙂

 3. Emma T says:

  Så fina höstfärger!

  Jag är så glad åt ert #minfredagsbukett -initiativ. Man känner sig välkommen helt utan pekpinnar och tvång. Himla fint <3
  Lycka till med kalasandet 🙂

  https://emmassamling.wordpress.com/2017/09/29/min-fredagsbukett-8/

 4. Emma T says:

  Måste ju också säga att jag är himla nyfiken på er butik, så måste nog titta förbi vid nästa stockholmnbesök…

  https://emmassamling.wordpress.com/2017/09/29/min-fredagsbukett-8/

 5. Vilken ljuvlig krans! Jag gjorde en i veckan av torkade hortensia-blommor, man blir ju helt lycklig av att mötas av en vacker krans på ytterdörren! kram