Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Födelesedagsfirande

Idag har vi firat födelsedag hela långa dagen. Chaplin fyllde nämligen 4 år idag och det har firats med pompa och ståt, tårta, presenter och besök av släkt och några vänner.

Är alldeles varm i hjärtat efter den här dagen och också sjukt gråtig på grund av massa känslor i omlopp haha. Kan inte fatta att han är så stor och att jag just precis vid denna tid för 4 år sedan genomled de värsta 24 timmarna i mitt liv (=min förlossning).

chaplin

Men mest är jag nöjd såklart. Och extremt tacksam.

chaplin_hogupplost_012

De här bilderna är några favoriter som jag plockar fram ibland. Tagna vid Norr Mälarstrand för 2 år sen av bästa Sofia Byström.

chaplin_hogupplost_007

Det är verkligen värdefullt att ha riktigt proffsiga bilder att titta på ibland.

Hoppas ni haft en fin och snäll helg!

Foto: Sofia Byström

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. sa-fint-jag-vill sa-fint-jag-vill says:

    Åh så fina bilder på Chaplin <3 och ja… vi firade också, fast 5-års dag! 🙂 stor kram

  2. Emilia Leide says:

    Åh stort grattis till fina Chaplin! Fyra år går så fort, Arvid fyller 4 på måndag nästa vecka. Hans förlossning var också det värsta som hänt mig. Men Signes gick fort och smidigt och jag kände att jag fick revansch. Kroppen ändå, så himla häftig! Grattis igen Chaplin ! ❤

  3. Mariell says:

    Gud, tenk at han er 4 år. Kjenner meg gammal av det, liksom! Grattis, Linda! <3