Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Önskelista

På söndag fyller jag år minsann. Tänkte att det kunde passa bra att bjuda på en liten önskelista med sådant som jag tycker är fint och som jag behöver. Eller ja, allting är ju relativt såklart. Men som jag tänker att jag behöver i alla fall…

Jag älskar accessoarerna från Eduard Accessories och har länge önskat mig en väska eller plånbok därifrån. Speciellt en plånbok vore bra eftersom den jag har nu sjunger på sista versen. Deras produkter är handgjorda i Sverige av superfina material som bara blir snyggare med åldern. Perfekt egenskap hos en plånbok ju.

Paris för foodisar mokkasin

Väldigt sugen på boken Paris för foodisar – av coola Elin Unnes. Sofia på Mokkasin skrev så fint om boken häromdagen så blev ännu mer sugen efter det. På baksidan av boken står det:

Det här är en guide till det nya Paris, den plats som återigen är det goda livets huvudstad. Det är en guide till det elfte arrondissemanget, de bästa naturvinsrestaurangerna och de billiga, ruffiga barerna där kockar, musiker och folk med liten budget men stor aptit möts. 

Låter ju väldigt härligt allting – precis som ungefär allt som har med Paris att göra.

Följ med till dignande marknadsstånd, till haken där ostron fortfarande serveras som fattigmansmat, till restauranger i gränder och barer gömda i källaren.

volang tapet

Är så väldigt sugen på att tapetsera nischen i vårt vardagsrum och vår hall i höst/vinter. Tänker att det skulle bli en så himla fin känsla med lite tapet på väggarna. I vardagsrummet har jag ju tidigare spanat på denna tapet från Lim & Handtryck och den är fortfarande en väldigt het kandidat. I hallen är jag sugen på någon tapet ur den senaste kollektionen från Sandberg som heter Oas.

meringuecakelo8691

Jag önskar mig också någon typ av bakverk. Gärna något med citron och maräng. Eller som här ovan – pumpa och maräng med recept av Linda Lomelino. Ser magiskt ut!

Ser väldigt mycket fram emot att fylla år. Men kanske mest av allt åt att vara ledig med familjen en hel helg. Lyxigt värre just nu när jag har varit bortrest och sedan jobbat. Längtar efter att bara få vara och inte prestera någonting i några dagar.

Fin kväll till er!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Kajsa says:

    Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en fantastisk dag Linda!

  2. […] Kolla min fina plånbok från Eduard Accessories. Som jag ju önskade mig när jag fyllde år om ni minns. […]