Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Fredagsbukett

Hej fina ni! Vill kika in lite snabbt, innan jag drar från jobbet, och önska en bra helg.

Jag har haft en så splittrad dag så det ska bli skönt att checka ut!

rosenkvitten

Åkte på möte på andra sidan stan och sen tillbaka till jobbet där en plåtning med Isabelle och gulliga Doris stod på schemat. (Kommer bli SÅ fina bilder! Lovar att visa dem när de är klara). Sedan försöka hinna med allt det där “vanliga jobbet” som jag inte hunnit med de sista timmarna av dagen…

Pju. Inte min bästa dag i livet men hoppas på att helgen blir fin. Jag och David ska på minisemester till Uppsala med övernattning på hotell. Längtar!

Har ni några bra tips på mysiga saker att göra i Uppsala? Skriv gärna en kommentar i så fall!

Bilderna är från förra året vid den här tiden och kommer från Skillad Florals och det är jag och Lollo som stylat.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 6 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Cecilia says:

  Vi åt middag på Aalto när vi var där. Det var väldigt gott och mysigt. Vi bodde på hotell Hörnan, de har en avslappnad och trivsam bar där med blandad publik.

  • volang volang says:

   Tusen tack Cecilia! Vilka bra tips! Hann inte med allt denna gång men sparar dem tills vi åker till i vår igen:)

 2. LisaMarie says:

  Hoppas ni har det fantastiskt i “min” stad Uppsala, välkommen hit ^^ Det finns massor av mysiga saker att göra här, men såhär års skulle jag rekommendera att ta en fika på Ghünterskas hovkonditori nere vid ån, kanske gå på nåt museum (Gustavianum t.ex.), och kika in i de små mysiga butikerna nära Linnéträdgården, där ligger t.ex en av mina favoriter all time: English bookshop.

 3. Amanda says:

  Fika på Güntherska eller Hava och kika in en sväng i Domkyrkan!