Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Om trendiga vasstrån och ett tapetval

Hej måndag! Som ju egentligen är som en söndag. Hoppas er påsk varit bra.

Idag har jag och Chaplin varit och klappat på hästar på hovstallet och sen druckit varm choklad på café. Bästa lilla kompisen i hela världen den där alltså. <3

Innan vi drog passade jag på att ta lite bilder från vårt vardagsrum – som fått ett nytt tillskott.

Jag hoppade nämligen ur bilen häromdan när vi var ute och åkte och plockade med mig ett helt fång av vasstrån. Hur fint? Trendigt, miljösmart och tjusigt.

Sen behöver jag er hjälp också. De här två tapeterna har hängt på vår vägg i x antal månader nu och jag KAN bara inte bestämma mig för vilken som ska upp.

Den till höger har jag tänkt skulle passa så fint ändå sen förra våren när jag bloggade om den sist.

Sen kom en jobbig skatteskuld och satte käppar i hjulet och gjorde att jag fick lägga pengarna på det i stället. Snyft. Men förhoppningvis kommer årets besked bli bättre!

Så vilken gillar ni bäst. Pion från Lim och Handtryck eller Pimpernel från William Morris & Co.?

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 5 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Emmy says:

  Pion! 🌸🌺🍃

 2. ÄLSKAR den mörka tapeten!

 3. Linn says:

  Förstår verkligen att det är svårt att välja mellan tapeterna, båda är ju så himla fina. Ska bli kul att se vad du väljer – föreställer mig att det blir hur fint som helst!

 4. Louise says:

  Pion från Lim och Handtryck!

 5. Elin says:

  Hej!
  Uppskattar verkligen din blogg och har länge varit en “tyst” följare.
  Har själv våndats över tapetval och just dessa två tapeter varit främsta kandidater, så fina! Inser nu, när du har dem tillsammans, att Pion gör mig knäsvag (kan man verkligen bli knäsvag av en tapet?). Och extrabra med Lim och Handtrycks hantverksmässiga och mer miljövänliga tapettillverkning.
  Trevlig helg!