Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday.

Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år.

Jag ser bloggvänliga ögonblick precis överallt, där inredning, blommor och sönerna allt som oftast får stå i centrum. En hopplös Hemnet-knarkare som sällan tackar nej till en flytt eller att dra igång nya inredningsprojekt.

Samarbete eller bara säga hej?

Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com eller på @whatdecoratesmyday.

Elefanten i rummet

Så har jag då äntligen målat i vårt vardagsrum/kök. Det blev en behaglig gråbeige färg från Farrow and Ball som heter Elephant’s breath.

Det är en nästintill magisk färg som i vissa stunder upplevs som lila, magentan kommer fram i eftermiddagsljus. Och den passar utmärkt till kakelugnen som är dekorerad med lila mönster.
Fick hem den vackraste av buketter från Flowery. Franska tulpaner liksom, jag graviterar mot dem vid den här tiden varje vår (ja, i min värld är det redan vår). 

Tavlorna med mörkbrun ram kommer från mitt barndomshem. Vill minnas att mamma köpte dem i Italien.

Vi har satt smala hyllor ovanpå bröstpanelen så att man enkelt kan luta tavlor mot väggen. Jag målade in ramarna i samma färg som väggen för att få dem att smälta in.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Sonja skriver:

    Fint, men är det inte ett annons/reklamsamarbete?

  2. Emelie skriver:

    Åå vad snyggt!! 😍😍