Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday.

Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år.

Jag ser bloggvänliga ögonblick precis överallt, där inredning, blommor och sönerna allt som oftast får stå i centrum. En hopplös Hemnet-knarkare som sällan tackar nej till en flytt eller att dra igång nya inredningsprojekt.

Samarbete eller bara säga hej?

Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com eller på @whatdecoratesmyday.

Hans så kallade barnrum

Alexanders lilla rum har fått lite barnrumskänsla. Äntligen.

I flera år har jag varit sugen på en sänghimmel från Numero 74, men har aldrig kunnat motivera priset. Jag har dock försökt med billigare varianter, men sålt dem nästan lika kvickt som de kommit upp.

Men så hittade jag denna ljusgrå från Cam Cam hos Minirepubliken. Samma form på toppen som jag älskar hos Numero 74, och härlig längd. Perfekt, helt enkelt. Och dessutom är tyget täckt med små, små prickar i guld.

Alexander går bland annat under smeknamnet Stollen här hemma, svårt att förstå varför, inte sant?

Ett mer passande påslakanset till det här rummet hade vi nog inte kunnat hitta. Match made in heaven med Boråstapeter Nocturne.Nästan alltid kul att ha en brorsa, men inte när de gallskriker för ingenting mitt i en treårings favoritprogram. Ni vet ett sådant program när ägg öppnas ett efter ett. Trollbindande är bokstavligen bara förnamnet.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..