Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Kusiner

Idag hade vi Hollie och Biancas kusiner Lilja och Dalia på besök hela eftermiddagen. Efter ett lass köttbullar och potatismos fick tjejerna välja varsin klänning ur Hollies garderob och sen tog jag några kort på dom tillsammans, ultimata julklappen tänkte vi och tjejerna konstaterade att det är kul om man skrattar på bilderna för då kommer kanske mormor skratta sen när hon ser tavlan, gullungarna! Barn, blommor, katter, kransar och en bebis for runt som en virvelvind i min studio och jag inser att det är ganska mycket enklare att fota inredning, svettigt minst sagt att få 3 busiga tjejer att stå still i 2 sekunder, helst samtidigt och sen att addera en bebis i bilden, snudd på omöjligt men de tokiga bilderna i farten är ju oftast de som blir de allra härligaste.

Årets julbild är iallafall avklarad och nästa år står Bianca där bredvid hon också, fina fina ungar!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Johanna skriver:

    Åh vilka mysiga bilder!! 🙂

  2. […] till listan. Vet inte hur det sett ut i era instagramflöden under december men i mitt har det bokstavligen flödat av blomsterklädda vackra julkransar så idag gjorde jag slag i saken och […]