Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Anna Kubel x Sandberg Wallpaper

Idag släps min tapetkollektion jag tagit fram tillsammans med Sandberg Wallpaper, pirrigt och alldeles underbart känns det. Jag har fått så mycket fin respons och så mycket kärlek och pepp. Jag känner mig så stolt.

Så låt mig presentera Kubel Kids, ett samarbete mellan mig och Sandberg Wallpaper.

Ava-Elvira

Som jag älskar detta mönster och färgerna. Jag kunde förstås inte tapetsera hela huset i alla tio olika tapeter från kollektionen men denna fick en given plats i huset. 

Vi tapetserade också vårt rosa skåp invändigt med den här tapeten. Blev så himla fint tycker jag, tapet behöver inte alltid sitta på bara väggarna. 

Morängen

Det här mönstret är döpt efter den stora äng precis intill mina föräldrars hus bara någon km från våran gård. På den ängen har jag lekt massor som liten och den här tapeten med stora blå vallmo är så magiskt vacker och skapar känslan av att vara liten igen och springa omkring på den stora ängen.

Bianca

Mönsret Bianca finns i 3 färgställningar och har fått namnet efter min yngsta lilla stjärna. Den finns i en blå, en alldeles perfekt rosa och en greige. Det här mönstret är väldigt lugnt och harmoniskt med små små skogsstjärnor på.

Hollie

En skog full av små hemligheter, växter och djur. Varje djur har ett namn och det finns alltid nya saker att upptäcka i det här mönster vilket jag älskar. Mönstret Hollie har fått sitt namn efter min Hollie och kommer i 3 färgställningar, grön, mörkblå och ljusgrå. 

Det finns mycket att upptäcka i det här mönstret.

Ava

Ett mönster som finns sedan tidigare hos Sandberg och som jag fullkomligt älskar! Vi valde därför att sätta ny färg på detta mönster och gjorde en i grön/blå/rosa och en i grå/rosa/beige. 

Här ser ni den andra färgställningen och den tapetserade vi på vår övervåning i vårt kontor/gästrum. Fullkomligt älskar den!

Till kollektionen finns en mängd fina accessoarer, allt med koppling till tapeterna.

Masker med djur hämtat ur mönstret Hollie. Hur fina?

En sprattelhare, en alldeles underbar än. Även han hämtad från mönstret Hollie.

Som om det inte vore nog med finheter så har även bästa Beton studios skapat dessa magiskt fina mockasinerna med mitt favoritmönster. Även en napphållare som är så himla fin! Dessa kommer finnas att köpa både hos Sandberg och i stans finaste barnbutik Beton studios.

Hollie och Bianca

 

Dagen till ära vankas det lanseringsfrukostar lite här och var i landet, önskar såklart jag kunde klona mig själv och vara överallt samtidigt men ikväll hänger jag och lite härliga människor i min studio, äter, bubblar och klämmer på kollektionen!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. volang volang skriver:

    Grattis bästa Anna! Detta är något av det finaste jag någonsin sett!

  2. Så himla fint! Ava i grå/rosa/beige skulle jag vilja ha i mitt sovrum!

  3. […] Igår kväll var det lanseringsevent i Anna och Jasminas fina studio i Norrtälje. Jag tillsammans med en härlig skara kreativa tjejer (bla Whatdecoratesmyday, Jasmina, Volang Linda, Studio Elwa, Emsloo, Minimocks Petra) fick se alla tapeterna och träffa hela gänget som jobbar på Sandberg. Vilket häftigt jobb alltså, att ta fram en tapetkollektion verkar ju vara hur kul som helst. Det är alltid en sån energiboost att få träffa så många kreativa människor på en och samma gång. Tack för en jättetrevlig kväll! Har ni inte sett kollektionen så spana in den här. […]

  4. […] av förra veckan var jag på ett så himla flott event. Den dagen släppte Sandberg tapeter och Anna Kubel sin gemensamma tapetkollektion Kubel Kids. Där Anna och hennes barn fått spela en central roll […]