Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Algots hörna

Interior by Babes in Boyland Interior by Babes in Boyland Interior by Babes in Boyland BIB-3 Interior by Babes in Boyland Interior by Babes in Boyland

Så här såg det ut för några dagar sen när granen äntligen städades undan hemma hos Matilda, påhejad av en mycket nyfiken bebis. Julens bästa klapp – en sopkvast med skyffel från Iris Hantverk – fick även komma till användning då halva granen hamnade på golvet. Som ni ser så börjar vardagsrummet (kombinerat barnhörnan) komma i ordning. Planen är att fylla hela väggen med loppisfyndade oljemålningar med motiv inspirerade av naturen. Hur fint vore det inte med en björntavla där bland fåglarna och fullmånen?!

Translation

This is how Matilda’s place looked for a couple of days ago, just before getting rid of the Christmas tree. A very curios baby was cheerleading. The best gift this Christmas – a shovel with with broom from Iris Hantverk – also came in handy as half of the tree fell on the floor. The living room with combined kids corner is finally about to be ready. The plan is to fill the whole wall with nature inspired oilpaintings found at flea markets. Wouldn’t it be lovely with a painting of a bear next to the birds and full moon?

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Hur fint som helst! Älskar bildserien.