Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Ava

Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in BoylandAva wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in BoylandAva wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in Boyland Ava wallpaper by Babes in BoylandAva wallpaper by Babes in Boyland

Det här med tapeter är ju verkligen något magiskt. Hur de kan förändra ett rum och ge en helt ny känsla. Som tapeten Ava från Sandberg. Så vacker i sina färger och med ett mönster som är både levande och lugn på samma gång. För någon vecka sen kom den äntligen upp i Matilda och hennes familjs sovrum här i Västerås, och visst blev det fint! Både ihop med de mörkblåa linnesängkläderna och Algots lilla dagbädd med sänghimmel. Mer tapeter åt folket säger vi!

Translation

Wallpapers truly are magical. How they change a room and give it a whole new feeling. Like the wallpaper Ava from SandbergSo beautiful with it’s colors and with a pattern that’s both lively and calm at the same time. About a week ago it finally covered the walls in Matilda’s family bed room here in Västerås, and it looks great! Both together with these dark blue bed linen and Algot’s day bed with a canopy. More wall papers to the people!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 12 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Dette er jo bare så utrolig vakkert, dunkelt, magisk, mørkt og koselig!

 2. mariell says:

  Wow, så vakker tapet! Og bildene er perfekte som vanlig.

 3. strenghielm strenghielm says:

  Så fint! Kram

 4. mokkasin mokkasin says:

  Kolla vad fint det blev!! Kram!

 5. Maja says:

  Så fint! Är alla väggar tapetserade? Har nämligen tänkt att tapetsera med samma tapet men tänkte måla några av väggarna i den blå färgen. om du har målade väggar också; vilken färg? Tack på förhand ?

  • Tack visst blev det fint! :) Alla väggarna är tapetserade här, blev hur mysigt som helst! Låter fint att måla också, hade absolut valt den blå bakgrundsfärgen som är i tapeten. Gillar den mörka/murriga/mysiga känslan som tapeten ger och den behålls nog bäst med mörka väggkompisar. Lycka till! :)

   • Maja says:

    Tusen tack för svar. Så får det nog bli. Gillar också värmen och murrigheten men lite rädd för att det blir för mörkt. Å andra sidan är det ju ett sovrum ?

 6. […] September 2016 – Tapeten Ava i samarbete med Sandberg Tapeter […]