Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Sensommarfest

Gathering at the croft by Babes in BoylandGathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in BoylandGathering at the croft by Babes in BoylandGathering at the croft by Babes in BoylandGathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in BoylandGathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in Boyland Gathering at the croft by Babes in BoylandI lördags hade vi bjudit in till vår första torpfest, eller vegetarisk kräftskiva som vi kallade den. Sämsta namnet på en fest kan man ju tycka, eftersom den varken innehöll vegetariska kräftor (vad det nu är?!), eller någon kräftskivedekoration. Men folk går ju igång på själva myset kring kräftskivor och det var väl mer det vi ville åt. Självklart trotsade vi vädret och höll oss ute långt efter solen hade gått ner. Ganska bra jobbat ändå! Med levande ljus, värmande filtar och en eld så funkade det faktiskt ganska bra.

Borden byggde vi ihop samma dag av två gamla dörrar vi hittade plus några bockar. Sen placerade vi ut några omaka stolar och bänkar runt omkring. Porslinet bestod av loppisfyndat omaka porslin och samma med glasen och besticken. Och så en herrans massa mässingsljusstakar på det. Lite omaka och skevt, precis som vi gillar det!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Helena Lyth says:

  Så magiskt vackert. Som taget ur en drömsk film. Nästan så jag hör musik till bilderna.

  Kram!

 2. strenghielm strenghielm says:

  Galet fint, kram!

 3. sa-fint-jag-vill sa-fint-jag-vill says:

  Jaaa så himla fint. Där vill man sitta till långt in på natten och prata och dricka vin..

 4. Oioi, hvem ville vel ikke sittet der og snakket om alle verdens idéer, drømmer og planer? Herlig stemningsrikt <3

 5. Jessika says:

  Så fantastiskt vackert! Glasen är rent magiska!Jag älskar gamla vin/dricksglas men lyckas aldrig behålla några…Alla ikeaglas står kvar men jag lyckas alltid tappa mina finaste favoriter… :-(

 6. […] bloggkompisar Babes in Boyland hyr just nu ett torp som de inreder för fullt och använder som fotostudio. Så genialt! Älskar […]