Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

En dag i Köpenhamn!

Balansen av shopping, fika och kaffe är väl avvägd. Så här såg min och Chrisins dag ut i Köpenhamn!

Vi hoppade av på Huvudbanhof  och tog bakvägen ut. Tog oss till Vaernedamsvej där vi började med frukost på Granola, kikade in i en blomsterbutik, shoppade på Dora och tog en kaffe på Rist. Innan vi traskade bort till Ganni som ligger precis över korsningen.

Typiskt bra frukost (morgenmad på danska, inte att förväxlas med frukost som är lunch på danska…) på Granola.

Inne på Dora hittar man allt det där man inte visste man behövde.

Tjusig blomsterbutik och Kaffebaren Rist. Båda på Vaernedamsvej.

Efter rea-shopping i Gannibutiken promenerade vi till Beau Marché på Ny Østergade. Där åt vi först lunch (in på gården) innan vi gick in i butiken. Med ny energi efter lunchen besökte vi sen Stine Goya och Costumade innan vi tog en kaffe och en matcha iste på Atelier September. På samma gata som Atleter September ligger Lubarol, liten butik med en perfekt mix av kläder och accessoarer.

Beau Mache är en ständig favorit. Tröttnar aldrig. Ett tips är att beställa ett glas vin som man avnjuter inne i butiken. Butiken vill man nämligen bo i.

Stine Goyas skyltfönster på Amaliegade 42.

Custommade på Christian Ix’s Gade 5.

Atelier September är en välförtjänt instagramfavorit.

Med ny koffeinenergi traskade vi till butiken Another Nué. Älskar älskar den butik. Mycket som är pricy, men också små pryttlar man kan köpa utan att gräva förstora hål i plånkan.

Som en gummisnodd, ett mobilskal eller ett nagellack.

Sjukt bra dag! Tog tåget hem från Nørreport station så om våra fötter pallat hade man kunnat avsluta på Torvehallerne. Älskar Malmö, men älskar ännu lite mer att det inte ens tar en halvtimme att ta sig till Köpenhamn.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 6 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Jeanette says:

  Åh Beau Mache är ochså min favorit! Sen gillar jag det där fiket som ligger inne på innergården till butiken. Så mysig 🙂

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Älskar det! Och visst är det en mysig liten restaurang/fik. Det var där vi käkade lunch.

 2. […] att det är en bra kategori! Framförallt nu i januari. Köpte den tjusiga asken på Beau Marché i mellandagarna. Tänkte att det borde vara som med träning. När man köper nya träningskläder blir man ju mer […]

 3. […] (äntligen!) några Köpenhamnstips från när jag och Lina var i Köpenhamn i mellandagarna. Här hittar du Linas variant. Jag går alltid olika rundor beroende på vem jag åker med. Olika […]

 4. Ni ser verkligen ut att ha hittat alla bästa guldkorn, Dora blev jag så himla himla nyfiken på!