Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Just nu.

Vårens nya sneakers! Älskar denna modellen från Nike. Har dem redan i svart och de används flitigt, de är extremt sköna.

Och så spår trendanalytiker och dylikt att 2017 års färg “Millennial Pink” nu ersätts av gult. Snacka om att en gjorde rätt skoköp dårå. Och på Lite Kalabalik hittar man såklart årets färg, i ring eller armband!

Tröttnar icke på mitt lilla djur. Och är sugen på ytterligare en magväska. Tittat en del på denna från Marimekko, typiskt bra storlek. Men så opraktisk som en ändå oftast är så bokstavligt talat dreglar jag över denna. Känns tyvärr inte ens rimligt att önska sig i fyrtiårspresent. Men jisses så cool.

Och så ska jag på härlig tapetlansering på torsdag. Sandberg Wallpaper som släpper en ny kollektion.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 6 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Caroline says:

  Magväskor är bara bäst. Gillar verkligen ditt lilla djur. Karla från Marimekko är finfin, men en av mina favoriter som jag slitit på några år nu är Bum Bag från Yvonne Koné. Den kan jag varmt rekommendera.
  https://www.yvonnekone.com/collections/bum-bags/products/bum-bag-cognac
  Mitt senaste magväske-köp, Loop från Rodebjer, är en riktig klassiker.
  https://www.rodebjer.com/se/shop/accessories/bag-loop/1620052435.html?cgid=Accessories#start=1

 2. Caroline says:

  Gillar den gula färgen. Den brukar annars mest komma om hösten.

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Håller med! Gillar att den är lite varmare och lugnare. Lite mer lättburen gul.