Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

#palettbladunite

Mvh Bla

Det finns alltså en blomma som har spridits via sociala medier med en hashtag. Det rosa palettbladet. En ombloggad blomma som började med min kompis Johanna. Hon och hennes Andreas var och köpte ett bord av ett par som hade en vacker palettblad och fick med sig en stickling. Och ja, resten är blogghistoria, precis som Ulrika skrev så roligt i sin söndagskrönika här på Lovely Life! Johanna har gett bort sticklingar till kompisar, släktingar och bloggare som i sin tur spridit det vackra palettbladet vidare.

Jag är en av dem. Just nu har jag två stycken på tillväxt hemma och massor av små skott som ska planteras. Ett av våra köksfönster har tydligen helt optimalt med ljus för där frodas den och blir helt galet stor. Så då och då får jag skörda den. Och även här på kontoret växer den vilt (nåja). Våra vackra palettblad får ständigt kommentarer och skott sprids vidare till kunder, leverantörer och kreatörer. Älskar det! Det är det som är så häftigt med bloggosfären och sociala medier. Att man kan hitta ett gemensamt intresse och dela med sig av det på alla möjliga sätt. Därför startade Johanna hashtagen #palettbladunite och utan att avslöja för mycket har hon och jag fler planer kring detta.

Och när det gäller den blå färgen i vårt konferensrum här på kontoret i bilden ovan så är den också något som spridits vidare. Jag fick färgkoden av käraste Karoline som har den målad i ett alldeles fantastiskt rum i hennes vackra hus. Och sedan dess har jag spridit färgkoden S 7020-B vidare. Som sagt, älskar det!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 10 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. seventeendoors seventeendoors says:

  Och jag har precis tiggt en stickling av Amelia, och den kommer säkerligen från samma moderblomma..
  Den där blå måste jag titta närmare på, tack för färgkoden! :)
  Kram
  Ulrika

  • borstahusen says:

   Ja hon fick en stickling från mig :) Så himla fint! Ja, den blå är väldigt vacker. Kram till dig

 2. Madde says:

  … Ellie och Elsa har likadan blå färg i deras flickrum. Ellie har växten elefantöra i sitt rum som också har förökat sig. Känns som att vi alltid har med oss elefantöra när vi går bort.

  Kram

  • borstahusen says:

   Jamen jag ÄLSKAR mitt fina elefantöra som jag fått av dig. Bästa presenten! Stor kram till dig

 3. Johanna says:

  Det där palettbladet keeps on giving! :-) puss

 4. miaanderberg miaanderberg says:

  Min planta, från moderblomman, har fått nytt liv igen efter att ha besvärats av löss, avlusats som ett stackars barn, slängts ut i kylan, bevektas av kärlek, fått ny jord och är nu tillbaka på sin plats i köksfönstret. Älskar denna blomma. kram

 5. Camilla says:

  Väldigt snygg färg! Den ska jag måla med i helgen, tusen tack för färgkoden :) körde du matt, halvblank, eller helblank?