Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

Ny Four Fit Challenge

Processed with VSCO with a5 preset

Gomorron! Denna vecka kör jag Four Fit Challenge igen. För att jag måste tänka mer hållbart kring kläder. Det kan gå åt så mycket som 29 000 liter vatten för att ta fram ett 1 kilo bomull. Bara i Sverige slänger vi ca 8 kilo textil per person och år. Så kan vi inte ha det. Häng på! Det är inte alls svårt, bara lite utmanande. Och jag lovar att det händer mycket bra saker hos dig. Sist jag gjorde Four Fit blev jag mer medveten om min garderob och började återanvända mer samt sålde det jag inte använde på loppis och lämnade in till Myrorna. Jag försöker tänka till innan jag gör impulsköp, det jag köper måste passa in med minst 5 andra plagg i garderoben och jag sparar hellre och satsar mer på tidlösa kvalitetsplagg som håller längre och har ett bra andrahandsvärde. Så nu kör vi! Fyra plagg i en vecka! Låter det som något du kan tänka dig göra? Jag lottar denna vecka ut presentkort på Myrorna till ett värde av 500 kr till dig som kan tänka dig att göra en Four Fit Challenge och berättar varför i kommentarsfältet. Vinnaren dras nästa helg. Heja heja! Och heja vår planet <3️ Tillsammans gör vi skillnad.

I samarbete med Sysav och Myrorna. 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Carin says:

  Jag har nyss slutat amma dagtid och har i sju-åtta månader kört en four fit challenge nonstop:

  – Luktar den kräk? Nää då funkar den idag igen
  – Är det lönt att byta? Kommer jag inte bara bli nervräkt direkt? Joo behåll en dag till
  – Amma nonstop i nån månad = gå ner galet mycket i vikt = inget passar = fåtal plagg kvar
  – Plagget ska även faktiskt gå att amma i

  => four fit challenge i ett antal månader. Det var faktiskt inte så svårt. Men lite tråkigt mot slutet…

 2. […] sociala medier. Då har du ytterligare chans på presentkort från Myrorna. Förutom chansen du har här i min blogg. Och här, här, här, här och här hos andra fina bloggar här på Lovely […]

 3. Helena says:

  Four fint challange är det bästa modevärlden kommit på! Sen jag fick barn för 3 månader sen så börjar man tänka mycket mer på framtiden och vad vi faktiskt slösar med för resurser. Har klarat mig utmärkt på 4 plagg i flera månader nu och det tror jag många fler skulle göra om vi bara tänker efter lite.

 4. Sofi Fifi Karlsson says:

  Jag kan tänka mig göra four fit challenge både för att utmana mig själv, men även för att öka mitt konsumenttänk och min förståelse för hur vi brukar jordens resurser.

 5. Frida says:

  Om jag ska vara ärlig så tänkte jag först inte delta i Four Fit Challenge pga lathet… Men jag ändrade mig när jag började fundera på min studentekonomi och att jag ofta köper plagg trots att jag vet att jag inte har råd och egentligen har tillräckligt med bra plagg i min garderob. Så det här blir mitt försök till att få bättre miljötänk och ordning på min ekonomi, upptäcka nya kombinationer i min befintliga garderob och bli mer kreativ!

 6. […] och Petter i olika matcher över hela nordvästra Skåne och så ska jag blogga om min vecka och utse vinnaren till ett presentkort värt 500 kr! Önskar dig en riktigt fin helg […]

 7. Amanda says:

  Jag kör four fit challenge nu, både med tanke på miljön men också för att det är en utmaning, vilket jag älskar!