Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Göteborg

strenghielm_goteborg.1 strenghielm_goteborg.9 strenghielm_goteborg.3 strenghielm_goteborg.6 strenghielm_goteborg.7 strenghielm_goteborg.8 strenghielm_goteborg.2 strenghielm_goteborg.5 strenghielm_goteborg.4Igår fick jag och Anna en dag i Göteborg tillsammans innan vi skulle hem till Stockholm igen med tåget. Vi mötte upp med Nanna som tog med oss till Artilleriet via bunches och sen åt vi lunch ute i det sköna vårvädret på da Matteo. Sen hann vi precis ta en sväng till Artilleriet – the kitchen innan det var dags att knata tillbaka till tågstationen igen. Jag gillar verkligen Göteborg och Göteborgare, känner mig mycket mer hemma här än i Stockholm. Kanske för att jag är anglofil och det kallas lilla London? Vet inte, men så är det iallafall. Inspirerad och pepp som tusan efter dessa dagar!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Vad härligt ni verkar ha haft det i Göteborg. Och vad kul det vara att ses! Det gör vi om snart. Kram

  2. annamalmberg annamalmberg says:

    Så fina bilder Mari!
    kram