Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Taddaaa

strenghielm_library_paint.2 strenghielm_library_paint.1Äntligen är tak, bokhylla, lister, väggar och fönsternischar färdigmålade, phiew… Alltså bara att plocka ur alla böcker tog några timmar, och sen idag när färgen torkat så skulle allt tillbaka igen, vips där försvann ett par timmar till. Nu ska här inredas men jag ska måla klart hallen först tänkte jag och låta detta rum få vila en dag. Helnöjd med målningen och färgen är jag iallafall.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Så galet snyggt! Jag älskar detta! Drömbokhylla!

 2. Monica Kallin-Ticconi says:

  Så otroligt vackert !! Ett drömrum,snyggt även bara med böckerna och inget mer ;)
  Förresten är hela ditt hem ett drömhem :)
  Kram,
  Monica i Rom

 3. Susanne says:

  Så byggt det blev, Marie! Tack också för inspirationen, i höst ska det äntligen bli av att måla in bokhyllan här i huset.
  Susanne

 4. […] det innan men jag säger det igen. Jag älskar platsbyggda bokhyllor och goals just nu är denna av Strenghielm. Så snyggt att bokhyllan är målad i samma färg som […]

 5. […] blev så inspirerad av bloggaren Mari Strenghielms senaste projekt – att måla sin bokhylla i samma färg som väggar och lister – att jag fick […]