Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Hemma hos Norrmans i Nørrebro

Fotograf: Lina Östling +46 70 405 42 07 mail@linaostling.se www.linaostling.se Stylist: Mari Strenghielm Nord Hemma hos paret Anna och Lars Norrman i Köpenhamn

I höstas var jag och Lina hemma hos Anna och Lars Norrman och deras hund Helium i området Nørrebro i Köpenhamn. Jag hittade Anna på Instagram några månader innan och blev kär i deras stil och nu har jag lärt känna dem och nu är jag även kär i dem som personer, så himla fina och kreativa och inspirerande. Vi har ju varit där en gång till efter detta hem och kommer att hälsa på dem ännu en gång i deras nya hus.. Ja, ni fattar, det är helt galna. Underbart galna. Hela historien om detta hem och fler bilder hittar ni i nya numret av Sköna Hem som kom ut i butik idag. Gå gärna in och kika Norrmans hemsida här, de är inredare, renoverare och inspiratörer på instagram hittar ni dem under @thenorrmans där de delar med sig av vad de blir inspirerade av och även en del från deras egna renoveringsprojekt.Fotograf: Lina Östling +46 70 405 42 07 mail@linaostling.se www.linaostling.se Stylist: Mari Strenghielm Nord Hemma hos paret Anna och Lars Norrman i Köpenhamn

Fotograf: Lina Östling +46 70 405 42 07 mail@linaostling.se www.linaostling.se Stylist: Mari Strenghielm Nord Hemma hos paret Anna och Lars Norrman i Köpenhamn

Fotograf: Lina Östling +46 70 405 42 07 mail@linaostling.se www.linaostling.se Stylist: Mari Strenghielm Nord Hemma hos paret Anna och Lars Norrman i Köpenhamn

Fotograf: Lina Östling +46 70 405 42 07 mail@linaostling.se www.linaostling.se Stylist: Mari Strenghielm Nord Hemma hos paret Anna och Lars Norrman i Köpenhamn

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Anna says:

  Underbara människa? Vi längtar tills vi kan invitera er till nästa projekt ????

 2. Anna says:

  Såå fint!!!

 3. Lars says:

  Men seriöst så fantastisk du är! Magiska ord, bilder och känsla. Som alltid här på bloggen. Vi längtar så efter att få ha er på besök igen.
  Tack och sköt om er!