Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Mari Strenghielm och jag jobbar som inredningsstylist, formgivare, fotograf och bloggare. Jag bor tillsammans med min familj ute på Dalarö i Stockholms skärgård. Jag har en liten femårig tjej som heter Juno och en nybliven skolpojke som heter Dante. Hemma hos oss bor även pappa C, hunden Valle och katterna Fritjof och Carmensita. Vi bor i hus från 1884 och vi renoverar och inreder jämt och ständigt. Jag använder hela mitt hem som studio och har alltid någon plåtning på gång någonstans i huset. Reser mycket både med jobb och privat. Livsnjutare!

Mail: mari@strenghielm.se Hemsida: strenghielm.se Instagram: @mari_strenghielm

Vi har gjort en tidning!

strenghielm_tillbord.1 strenghielm_tillbord.2 strenghielm_tillbord.5 strenghielm_tillbord.6 strenghielm_tillbord.3För några månader sedan så fick Lina och jag ett jätteroligt uppdrag för Cervera. Vi blev anlitade för att göra deras tidning “Till Bords”. En jättefin och proffsig tidning men som brukar plåtas i studio, den här gången ville de ha en lite annan känsla (dvs plåta i miljö) och då föll jobbet på oss. Sen gjorde jag även ut själva tidningen grafisk så jag fick verkligen följa tidningen från ax till limpa. Och inte nog med det, jag håller faktiskt just nu och jobbar med Cerveras pressvisning som ska gå av stapeln på tisdag men det är iofs på uppdrag av Trendgruppen. Men man kan väl säga så här att om någon har frågor om Cerveras höstnyheter så fråga mig, ha ha. Med oss hade vi bästa Anna Kilian igen som assisterade och vi plåtade hemma hos henne och i mitt hus. Tidningen går ut till medlemmarna nu i början av veckan!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Så fint! Grymma ni är. Kram!

  2. […] Mari har även tillsammans med Lina Östling stylat och fotat Cerveras tidning “Till Bords”. Så fint! Det mörka porslinet var verkligen en favorit. Efter vi gått runt och kikat på allt det […]