Tant Johanna header
RSS Arkiv Kategorier

TON tävling

Ton_JohannaJust nu har Rum21 en tävling där du har chans att vinna fyra stycken TON stolar plus en inredningskonsultation med antingen mig, Hanna eller Pella. Läs mer om hur du tävlar här och röstar ni på mig blir jag såklart extra glad!

Foto: Patrik Hagborg

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Men åh, det måste jag verkligen spana in!

  Kram & ha en underbar torsdag,
  Line – http://www.themanylivesofline.blogspot.se/

 2. […] för att dra uppmärksamheten till en tävling där just stolar låg i prispotten. Tre fina bildserier förstås och modiga stylister som vågar låta allmänheten betygsätta […]

 3. Lina says:

  Så fint! Vi funderar på hur mathörnan i vårt vardagsrum ska bli och det här är väldigt nära min drömbild jag har haft i huvudet, fast jag inte riktigt har haft nån bild på de olika delarna tillsammans :) Undrar lite hur bordsskivan är gjord, har du skrivit om det någonstans och finns det fler bilder på den? Vilken typ av trä har du använt, är det lite bredare plankor som är ihopsatta?

  Skåpet är också fantastiskt…ett sånt jag drömmer om att hitta på nån loppis!

  Nu ska jag allt tävla och rösta på dig :)