Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

En titt in i mitt vardagsrum

En dag i somras kom bästa Sofia Byström hem till mig med kameran i högsta hugg. Jag hade köpt pioner och städat och klätt Chaplin (som var ganska så mycket mindre här) i favoritbyxorna. Sofia skulle nämligen ta några bilder av mitt vardagsrum för Amelia. Resultatet kan ni se i senaste numret av Amelia – som finns ute i butik nu.

Här kommer en liten sneak peak:

lindasvardagsrum2

lindasvardagsrum1

lindasvardagsrum4

lindasvardagsrum5

lindasvardagsrum7

lindasvardagsrum6

lindasvardagsrum8

lindasvardagsrum9

Så fort solen visar sig (och det går att fotografera här hemma) ska jag ta lite bilder från Chaplins rum och visa er.

translation

Here are some pics from my living room that the great photographer Sofia Byström took a couple of months ago. They were published in Swedish lifestyle magazine Amelia which is out in stores right now.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 13 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Nina says:

  Blev helt salig då jag såg precis samma böcker jag läst som ung…Kulla-Gulla och alla Maria Gripes fantastiska böcker! Så fint ni har det! Kram!

 2. FinaFrun.se says:

  Så fint, så varmt och mysigt!

 3. Ser helt fantastiskt fint ut!

 4. Malin says:

  Mäh! Bläddrade ivrigt igenom hela amelia efter det här men hittar inte!! Är det i senaste nr 23? Ska kolla en gång till 😉

 5. Lovlilett says:

  Vilket superinspirerande hem du har Linda! Känner inte att just Amelia är en typ av tidning som jag gillar, men hoppas på att få se fler peaks från er ljuvliga lägenhet ändå 🙂 Kram http://lovlilett.com

 6. […] förresten. Tack för de fina kommentarerna på bilderna av mitt vardagsrum (som publicerades i Amelia nr 22)! Jag blir superglad för varenda en av […]

 7. […] tag sedan –  i samband med att den publicerades i Amelia. Det är Sofia Byström som tagit den i mitt vardagsrum, en solig dag i juli när Chaplin var runt 9 […]

 8. […] Bilderna har Sofia Byström tagit vid ett annat tillfälle och ni kan se dem allihop i inlägget En titt in i mitt vardagsrum. […]