Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

3 svenska matbloggar som jag gillar just nu

Såhär i början av ett nytt år kanske det är fler än jag som är sugna på att äta mindre socker och mer grönt? Jag tycker liksom att det hör till på något sätt. I alla fall för mig som älskar sötsaker och brukar skämta om att jag alltid har plats för dessert eller godis haha. Men i stället för att plocka bort allt som är gott tänker jag detta år istället byta ut vitt socker mot annat som också är gott.

Här kommer därför lite tips på matinspiration i form av 3 svenska matbloggar som jag gillar just nu – och som har enkla, inspirerande och goda recept.

Evelinas Ekologiska

smoothie-bowl-evelinasekologiska-700x1036

32232304041_59e27f944d_h

diy-lappskrubb-eko-700x880

Evelina är en fantastiskt talangfull person som i sin bloggEvelinas ekologiska – bjuder på recept på hemmagjorda hudvårdsprodukter, glutenfria bakverk, bra vardagsmat med mera. Dessutom delar hon med sig av miljövänliga tips och natursköna bilder från vackra Hälsingland.

By Diadonna

glutenfria-pannkakor-recept-bovete-galette-vegetarisk-frukost-lunch

gronkalschips-recept-tips-nyttigt-snacks-0D1A0123-1000x1370 semmelkladdkaka-matstyling-kladdkaka-2-1000x1342

Diana är en fena på att laga och styla mat. Här hittar jag alltid massvis av inspiration! Både i form av recept så klart men också för egna uppdrag inom styling. Diana är nämligen otroligt generös i att dela med sig av sina bäst tips och tricks för att skapa vackra matbilder. En riktig pärla helt klart!

Linneas Skafferi

lax i ugn recept

chiabrod

hemgjordnutella

När jag står där i mataffären vid 17-tiden och inte har en aning om vad jag ska handla och laga till middag – då går jag ALLTID in på Linneas blogg. Bästa inspirationen för enkel och god vardagsmat!

Här finns recept för alla typer av måltider; frukost, lunch, middag eller dessert. Jag har speciellt fastnat för hennes recept med fisk och vi gör hennes Limelax och Fisk i ugn mycket – till hela familjens förtjusning.

Vilka är era bästa matbloggar? Med enkla, snabba och goda recept? Långa ingredienslistor gör sig icke besvär hos mig haha.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 7 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Isabell says:

  Storfavoriten – Made by Mary 🙂

 2. Alltså så roligt att så många delar med sig av bloggtips just idag?? Jag tipsade om din imorse <3

 3. […] Linda – 3 svenska matbloggare jag gillar just nu […]

 4. Men tack för så fina ord!

  Jag önskar dig en härlig start på veckan.

  Kram Linnéa

 5. Åh, så kul att läsa <3 Tack fina du!
  /Evelina

 6. panda says:

  ÄLSKAR “slaktarn” på nöjesguiden, det är en del recept men inte bara! många bra texter om mat i allmänhet!
  http://blogg.ng.se/slaktarn/ e adressen