Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mvh Borstahusen är en yvig blogg inom livsstil & inspiration. Lite familj, lite hem, lite kärlek, lite kommunikation, lite karriär, lite entreprenörskap, lite resor och Lite Kalabalik. Jag som skriver den heter Malin Wikerberg.

Småland, merci!

Processed with VSCO with a6 preset

I fredags började jag helgkänslan med att faktiskt ta mig ut på lunchen. Jag vet ju att ta den där pausen mitt på dagen, att äta sin lunch och kanske gå en promenad för att hämta inspiration, är så himla bra för välbefinnandet. Men ibland så blir det inte så. Ibland blir det lunch vid datorn. Och ibland så blir det inte så ganska ofta. För att prio ligger på att jobba klart och komma hem i tid. Men i fredags, då hade jag och Malin ett ärende till AB Småland på Södra Förstadsgatan i Malmö. Alltså ÅH vilket otroligt fint ställe det är. Jag kan inte låta bli att dra referens till Merci i Paris. Två våningar och massor av olika rum med olika känsla och massor av fantastiska saker och ting, blommor och inredning. Plus restaurang. Hade det inte varit för att jag skulle möta upp Mia och Johanna för en kaffe och macka på Noir, vilket också var väldigt mysigt, så hade jag väldigt gärna slagit mig ner och ätit där. Det tänker jag göra en rain check på allra snarast.

Processed with VSCO with a6 preset

Man bara går runt och glor och glor som om man ätit glo-soppa till middag.

Processed with VSCO with a6 preset

Alla stolar är second hand och till salu. Det var därför jag och Malin var där.

Processed with VSCO with a6 preset

Barnhörnan.

Processed with VSCO with a6 preset

Hur smart? Hur fint?

Processed with VSCO with a6 preset

Vi fantiserade om att handla med oss den stora växten till kontoret.

Processed with VSCO with a6 preset

Tvättlinor som i Italien.

Processed with VSCO with a6 preset

Oui, Merci!

Processed with VSCO with a6 preset

Även skyltningen var fin inspiration, som de här borden med någon slags osb-skiva och bockben.

mvh smaland 21

Jag hittade den bästa planschen att beskriva veckan som gick.

Processed with VSCO with a5 preset

För att sluta tänka på den här helt magiska växten bestämde vi att den ändå nog är för stor för vårt kontor. Hur skulle vi hinna sköta den?

Processed with VSCO with a5 preset

Sen sa jag hejdå till Småland!

Processed with VSCO with a6 preset

Jag tog min fredagsbukett och sprang före Malin för att hinna till min kaffedejt.

Processed with VSCO with a6 preset

Möte upp fina Johanna på fina Noir. Fina Mia var tvungen att springa ett par ärenden inför ett jobb.

Processed with VSCO with a6 preset

Sen gick jag tillbaka till jobbet för att jobba undan innan fredagsmyset. Och vips så sitter jag här och det är söndag. Har förberett mig för en vecka med Four Fit Challenge. Det är World Recycle Week och det är bra att påminna sig om att vi inte kan fortsätta med fast fashion på det vis vi gör idag. Det är helt enkelt inte hållbart. Häng på du också. Imorgon kör vi!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Jessika says:

    Visst är det underbart på AB Småland! Älskar det stället! ❤️

  2. Bruno says:

    Tackar allra ödmjukast för fina ord . Välkomna igen !
    Eldsjälen bakom AB Småland